Ο φωτισμός στον ΒΟΑΚ στο Περιφερειακό Συμβούλιο σε ερώτηση του Αλέξανδρου Μαρκογιαννάκη

ο-φωτισμός-στον-βοακ-στο-περιφερειακό-303223

Συζητήθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια του περιφερειακού συμβουλίου η επερώτηση που είχαν καταθέσει οι περιφερειακοί σύμβουλοι Χανίων Αλέξανδρος  Μαρκογιαννάκης  και Μανώλης Σταματάκης, σχετικά με την ανεπάρκεια της φωταγώγησης κατά μήκος του Β.Ο.Α.Κ.

Την επερώτηση ανέπτυξε ο κ. Μαρκογιαννάκης, ο οποίος τόνισε τα πολλαπλά προβλήματα και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν οι οδηγοί τις νυκτερινές ώρες εξαιτίας της μη φωταγώγησης σχεδόν αποκλειστικά στο σύνολο του δρόμου.

periferiako_symvoulioΑναφέρθηκε επίσης και στα υπόλοιπα ζητήματα του Β.Ο.Α.Κ. και συγκεκριμένα στην ανάγκη συνέχισης του κλαδέματος των δένδρων, της διαγράμμισης του οδοστρώματος και την εκ νέου ασφαλτόστρωση στα σημεία που υπάρχει άμεση ανάγκη.

Τέλος, ζήτησε διαβεβαιώσεις από τον Περιφερειάρχη ότι θα έχουν ολοκληρωθεί τα έργα βελτίωσης του οδικού δικτύου μέχρι την έναρξη της νέας τουριστικής περιόδου.

Ο Σταύρος Αρναουτάκης αποκάλυψε ότι έχουν ήδη δημοπρατηθεί τα έργα και έχουν δοθεί οι εργολαβίες δεσμευόμενος παράλληλα ότι πολύ σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook