Ο φίλος του ήταν άρρωστος, κι εκείνος του ξάφριζε τις οικονομίες από ΑΤΜ!

ο-φίλος-του-ήταν-άρρωστος-κι-εκείνος-το-407012

Ο νοσηλευόμενος δεν ήταν σε θέση να αντιληφθεί ότι τα προσωπικά του έγγραφα έκαναν φτερά

Αν έχεις τέτοιους φίλους, τι να τους κάνεις τους εχθρούς; Η νοσηλεία ενός φίλου του στο νοσοκομείο του Βόλου έδωσε την ευκαιρία σε έναν αδίστακτο 45χρονο να κλέψει την αστυνομική του ταυτότητα και το βιβλιάριο καταθέσεων και να κάνει αναλήψεις παριστάνοντας τον 44χρονο ασθενή!

Ο νοσηλευόμενος δεν ήταν σε θέση να αντιληφθεί ότι τα προσωπικά του έγγραφα έκαναν φτερά στις 10 Ιουλίου. Έτσι, την επομένη ο «φίλος» του πήγε στην τράπεζα, έπεισε έναν υπάλληλο ότι είναι αυτός που φαίνεται στην φωτογραφία της ταυτότητας και «σήκωσε» 135 ευρώ! Το ίδιο προσπάθησε να κάνει και την περασμένη Τετάρτη, αλλά αυτή τη φορά ο ταμίας αντιλήφθηκε ότι δεν ήταν δική του η ταυτότητα.

Αμέσως κάλεσε αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι συνέλαβαν τον δράστη και βρήκαν στην κατοχή του τα κλεμμένα έγγραφα, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στον 44χρονο ασθενή. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου άσκησε στον 45χρονο δίωξη για απάτη τετελεσμένη και σε απόπειρα και για κλοπή και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.

protothema.gr

One thought on “Ο φίλος του ήταν άρρωστος, κι εκείνος του ξάφριζε τις οικονομίες από ΑΤΜ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook