Ο Τσίπρας μπέρδεψε την συγγραφέα Ναόμι Κλάιν με την… Ναόμι Κάμπελ | Video

ο-τσίπρας-μπέρδεψε-την-συγγραφέα-ναόμ-64438

 

Η απάντηση της Κλάιν «Λυπάμαι που σας απογοήτευσα, κύριε πρόεδρε, αλλά δεν είμαι η Ναόμι Κάμπελ»!

Τι κρύβεις πίσω από τις λέξεις… Mr Αλέξης; Από ότι φαίνεται ο Αλέξης Τσίπρας μπορεί να δίνει την εικόνα ενός… σοβαρού, σωστού και σεμνού άντρα που χτυπάει το χέρι στο τραπέζι στο σπίτι και δεν σηκώνει πολλά πολλά… -ναι, όλα αυτά ο Αλέξης-, αλλά τελικά αποδείχθηκε ότι έχει φαντασία και μάλιστα έβαλε και σκηνοθεσία… καθώς οι γυναίκες γύρω είναι πολλές πάρα πολλές, όπως λέει και το τραγούδι των Going Through και της Πιερίδη! Γάντι του ταιριάζει! Τι έκανε ο πονηρός Αλέξης;

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ταξίδεψε μέχρι την Κροατία στις 14 Μαΐου για να παρευρεθεί στην επίσημη εκδήλωση στο Ζάγκρεμπ μαζί με τον Σλάβοι Ζίζεκ (κατά την οποία έγινε και η «διάσημη» δήλωση του Σλοβένου φιλοσόφου για τα γκούλαγκ).

Μόνο που μετά τη γκάφα του Σλοβένου φιλόσοφου… ήρθε και μία άλλη γκάφα… από τον Τσίπρα! Ο Αλέξης μπέρδεψε τη διάσημη συγγραφέα Ναόμι Κλάιν με την… Ναόμι Κάμπελ και μάλιστα κατά την ομιλία του σε επίσημη εκδήλωση!

«Προσπάθησαν να εφαρμόσουν το δόγμα του σοκ, όπως είπε και η Ναόμι Κάμπελ»! είπε με έμφαση και άφησε τους πάντες σύξυλους!

Μα είναι δυνατόν γλυκό μου αγόρι του ΣΥΡΙΖΑ… να μπερδέψεις τη συγγραφέα με τη… μαύρη γαζέλα; Τι είχες στο μυαλουδάκι σου εκείνη την ώρα; Μήπως είδες κανένα όνειρο γλυκό… όνειρο απατηλό το προηγούμενο βράδυ που κοιμήθηκες μόνος; Μήπως είσαι το ολοζώντανο παράδειγμα της παροιμίας …όποιος πεινάει καρβέλια ονειρεύεται;

Ποτέ δεν θα μάθουμε! Πάντως το ναζιάρικο ύφος… με το κοκκίνισμα στα μαγουλάκια… και μία έκφραση «Ωχ… αποκαλύφθηκα και ρεζιλεύτηκα δημοσίως πως θα γίνω τώρα πρωθυπουργός» ήταν ολοφάνερα!

Και μπορεί η γυναίκα του Περιστέρα… να μην πέταξε από τη χαρά της στο ξεστόμισμα… την φαντασίωσης του άντρα της… -τι να κάνει άλλωστε η γυναίκα; – φαίνεται ότι το «χτύπημα» του στιγμιαίου λάθους ήρθε από άλλη πλευρά!

Η εκδίκηση αγαπητοί μου αναγνώστες είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο! Αμέ!!! Και μάλιστα… ο Αλέξης το πιάτο αυτό το έφαγε από τα χεράκια της ίδιας της συγγραφέας Ναόμι Κλάιν, η οποία βρίσκεται στην Αθήνα!

Ο Αλέξης είμαστε σίγουροι ότι δεν πίστευε πως η Κάμπελ θα είχε φτάσει στα αυτιά της Κλάιν, αλλά λάθος υπολόγιζε! Χθες συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα για να του πάρει συνέντευξη στο πλαίσιο ενός ντοκιμαντέρ. Μόνο που η κυρία Κλάιν ήταν πλήρως ενημερωμένη για το γλώσσεμα της μπέρδας του Τσίπρα και μόλις τον αντίκρισε του είπε χαριτολογώντας: «Λυπάμαι που σας απογοήτευσα, κύριε πρόεδρε, αλλά δεν είμαι η Ναόμι Κάμπελ»!

Πραγματικά θα μπορούσα να σας γράψω απέραντες σειρές με «χαχα»! Πόσο αστείο! Αχ, βρε Αλέξη…αχ!​

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook