Ο Τάσος Κουρουπάκης καταγγέλει: «Τα κονδύλια για την Πυροπροαστασία διατίθενται αλλού»

ο-τάσος-κουρουπάκης-καταγγέλει-τα-κο-251503

fotiaΕπιμένει στις καταγγελίες του ο Υπεύθυνος της Πολιτικής Προστασίας της Αντιπεριφέρειας κ. Τάσος Κουρουπάκης ότι τα χρήματα που διατίθενται για πυροπροαστασία από την Γενική Γραμματεία δεν χρησιμοποιούνται για του σκοπό αυτό από τους δήμους της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων.

Ο κ. Κουρουπάκης μιλώντας στον SUPER FM 89.6 είπε πως κάποιοι δήμοι αντί να χρησιμοποιούν τα κονδύλια για τον συγκεκριμένο σκοπό των καθαρισμών αυτό δεν συμβαίνει.

kouroupakisΜάλιστα ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας άφησε σαφείς αιχμές κατά του δήμου Χανίων αναφερόμενος σε καθαρισμούς που έπρεπε να έχουν γίνει σε συγκεκριμένα σημεία, όμως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.

Αντίθετα ο κ. Κουρουπάκης εξήρε την προσπάθεια του δήμου Πλατανιά.

Τα χρήματα που έχει πάρει κάθε δήμος στα Χανιά για την κάλυψη αναγκών πυροπροστασίας, με σχετική απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών έχουν ως εξής:

Δήμος Αποκορώνου  75.500

Δήμος Γαύδου  16.700

Δήμος Κανδάνου – Σελίνου  59.200

Δήμος Κισσάμου  49.400

Δήμο Πλατανιά  66.400

Δήμος Σφακίων  39.000

Δήμος Χανίων 104.600

Τέλος και σε ότι αφορά τον καθαρισμό της Εθνικής Οδού που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή από την Περιφέρεια Κρήτης ο κ. Κουρουπάκης κάλεσε τους Χανιώτες να συμμετάσχουν στην συγκεκριμένη προσπάθεια που για τα Χανιά θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί από το ύψος του Αγίου Ραφαήλ στο 19 χιλιόμετρο της Ε.Ο. Χανίων – Ηρακλείoυ.

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook