Ο Σύλλογος Κρητών Φοιτητών Ξάνθης επιδοτεί πρωτοετή φοιτητή- φοιτήτρια

ο-σύλλογος-κρητών-φοιτητών-ξάνθης-επι-88160

foithites xanthiΠρωτοβουλία, παράδειγμα προς μίμηση αναλαμβάνει ο Σύλλογος Κρητών Φοιτητών Ξάνθης «Ο Ψηλορείτης» που επιδοτεί τον/την πρωτοετή φοιτητή/φοιτήτρια του οποίου η οικογένεια έχει τη χαμηλότερη φορολογική δήλωση, που θα περάσει σε μια απ’ τις σχολές της Ξάνθης.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία γίνεται γνωστή μέσω της σελίδας του συλλόγου στο facebook (δείτε εδώ).

Το πλήρες κείμενο του συλλόγου αναφέρει τα παρακάτω:

«Ο Σύλλογος Κρητών Φοιτητών Ξάνθης «Ο Ψηλορείτης» στην προσπάθεια του να βοηθήσει τα μέλη του εν μέσω της οικονομικής κρίσης που η χώρα μας περνάει φέτος επιδοτεί τον/την πρωτοετή φοιτητή/φοιτήτρια του οποίου η οικογένεια έχει τη χαμηλότερη φορολογική δήλωση, που θα περάσει σε μια απ’ τις σχολές της Ξάνθης, με το ποσό των 300€.

Διευκρινίζουμε εδώ ότι σαν μέλος του συλλόγου μπορεί να εγγραφεί κάθε φοιτητής που σπουδάζει στην Ξάνθη με μόνιμο τόπο κατοικίας την Κρήτη ή καταγωγή γονέων απ’ την Κρήτη.

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να προσκομίσουν ένα αντίγραφο του εκκαθαριστικού σημειώματος απ’ την εφορία κι έναν αριθμό λογαριασμού με το όνομα του δικαιούχου του για την κατάθεση των χρημάτων σε κλειστό φάκελο είτε την ημέρα εγγραφών στο σύλλογο, που ορίζεται ως η Κυριακή πριν την έναρξη των μαθημάτων, είτε μετά από τηλεφωνική επικοινωνία.

Τέλος, για αποφυγή παρεξηγήσεων, σημειώνουμε ότι θα γίνει άνοιγμα όλων των φακέλων μαζί απ’ τα μέλη του συμβουλίου και θα τηρηθεί απόλυτη εχεμύθεια τόσο στα στοιχεία των φοιτητών όσο και στο όνομα του/της φοιτητή/φοιτήτριας που δικαιούται το ποσό.

Για περισσότερες πληροφορίες:

6981864922 (Μάνος)»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook