Ο Σταθάκης «φωτογραφίζει» τον υποψήφιο δήμαρχο Χανίων που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ | Ηχητικό

ο-σταθάκης-φωτογραφίζει-τον-υποψήφ-112106

stathakis vouliΟ υποψήφιος δήμαρχος Χανίων που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ , στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές δεν είναι υποχρεωτικό να είναι και μέλος του κόμματος της Αξιωματικής Αντοπολίτευσης.

Τα παραπάνω αποτελούν δηλώσεις, μεταξύ άλλων που έκανε στον SUPER FM 89.6 ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά κ. Γιώργος Σταθάκης , περιγράφοντας τα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να συγκεντρώνει ο «εκλεκτός» της Νεάρχου, και παράλληλα αφήνοντας ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για πιθανές συνεργασίες με πρόσωπα που δεν είναι υποχρεωτικό να είναι στο συγκεκριμένο χώρο.

Ο Χανιώτης βουλευτής τόνισε επίσης πως ο υποψήφιος που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να είναι ένα πρόσωπο «που θα διατηρεί ένα αντιμνημονιακό χαρακτήρα, να έχει τα στοιχεία των αλλαγών που πρέπει να γίνουν στον Καλλικράτη και το πλέον βασικό να μπορεί να γυρίσει σελίδα στο δήμο Χανίων.

Προχωρώντας παραπέρα ο κ. Σταθάκης είπε πως δεν θα είναι πρόβλημα, αν ο υποψήφιος δήμαρχος είναι ακόμα και από άλλο χώρο, «καθώς δεν υπάρχει διαμορφωμένος ένας τέτοιος όρος. Αυτό που έχει σημασία είναι να μπορέσει να κερδίσει τις εκλογές και να γυρίσει σελίδα στο δήμο Χανίων».

Σε ότι αφορά το πότε θα γίνει γνωστό το όνομα του υποψηφίου δήμαρχου Χανίων που θα στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στις επικείμενες εκλογές, ο κ. Σταθάκης είπε πως αυτό αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα, και μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου.

Τέλος σε ότι αφορά ενδεχόμενη υποψηφιότητα του για τη θέση του Περιφερειάρχη Κρήτης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είπε, ότι κάτι τέτοιο δεν είναι στις προθέσεις του, χωρίς πάντως να το αποκλείει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook