Ο Σκουλάκης περιμένει να βγει ο Κυριάκος και να καταργήσει τον «Κλεισθένη» για να ξαναγίνει Δήμαρχος | Video

ο-σκουλάκης-περιμένει-να-βγει-ο-κυριάκ-724473

Παραμένει επικεφαλής της παράταξής του και εγγυητής της επόμενης ημέρας, όμως αρνείται να συμμετέχει ως υποψήφιος και να εκλεγεί Δήμαρχος αλλά να γίνει «δημαρχεύων» -όπως είπε- με τον νέο νόμο για την τοπική αυτοδιοίκηση.

Μία ημέρα μετά την συνάντηση της παράταξης «Χανιά: Μαζί για τον Δήμο μας» στο ξενοδοχείο «Σαμαριά» ο Μανώλης Σκουλάκης παραχώρησε συνέντευξη τύπου στα ΜΜΕ, γνωστοποιώντας την πρόθεσή του να παραμείνει ενεργός και στην «πρώτη γραμμή» του αυτοδιοικητικού «γίγνεσθαι». Πάντως, στην συνέντευξη δεν ήταν παρόντα άλλα μέλη της παράταξης, ούτε οι εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι.

O πρώην Δήμαρχος, άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να έχουν γίνει οι εθνικές εκλογές πριν τον επόμενο Μάιο, υποστηρίζοντας πως εάν εκλεγεί η Νέα Δημοκρατία -όπως δείχνουν οι δημοσκοπήσεις- τότε ο «Κλεισθένης» θα καταργηθεί και οι τοπικές εκλογές θα γίνουν με το ισχύον τώρα και όχι με το καινούριο καθεστώς:

Ακόμα, καταφέρθηκε κατά του γ.γ. του Δήμου Χανίων, Δημήτρη Φραγκάκη, σχολιάζοντας πως ουσιαστικά ο Δήμαρχος «συγκυβερνά» με την Νέα Δημοκρατία, αφού ο Φραγκάκης υπήρξε στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη και άρα υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες για την τωρινη κατάσταση.

Τέλος «έστρεψε τα βέλη του» κατά της τωρινής δημοτικής αρχής και των τοπικών βουλευτών για τον ΒΟΑΚ και μια σειρά θεμάτων και προανήγγειλε πως στο εξής θα είναι  «παρών» και για το επόμενο διάστημα με συχνότερες εμφανίσεις στα Χανιά, αφού «χαλαρώνουν» οι υποχρεώσεις του στο ινστιτούτο Παπανικολάου.

Ακόμα ο πρώην Δήμαρχος είπε πως του έχει γίνει κάποια πρόταση από το κόμμα στο οποίο παραμένει πιστός-δεν είμαι εγώ για μεταγραφές, δήλωσε χαρακτηριστικά- και αφορά στην ενδεχόμενη υποψηφιότητά του σε μια από τις θέσεις του ψηφοδελτίου Επικρατείας στις επερχόμενες εθνικές εκλογές.

zarpanews.gr

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook