Ο Σκουλάκης ετοιμάζει μνημόνιο; | Λείπουν 2,5 εκατ. απ’ τα ταμεία του Δήμου

ο-σκουλάκης-ετοιμάζει-μνημόνιο-λείπο-147140

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑπίστευτη αποκάλυψη για τα οικονομικά του δήμου Χανίων, φέρνει έγγραφο του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ που είδε χθες το φως της δημοσιότητας, παρά τις προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής να κρατηθεί κρυφό μέχρι την Κυριακή και παρά τις διαβεβαιώσεις του προηγούμενου διαστήματος από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο και την ορκωτή λογίστρια.

Αυτά κατήγγειλε ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Τάσος Βάβμουκας, κατά την διάρκεια τηλεοπτικού debate στην τηλεόραση ΚΥΔΩΝ, με το νυν και εκ νέου υποψήφιο Δήμαρχο κ. Μανώλη Σκουλάκη να αποδέχεται ότι υπάρχει αυτή η υστέρηση, η οποία άλλωστε αποτυπώνεται καθαρά στον παρακάτω πίνακα:

isterisi

Από την πλευρά του «Δήμου Ενεργών Πολιτών», αργότερα, εκδόθηκε ανακοίνωση που μεταξύ άλλων, αναφέρει:

vamvoukas1«Δεν δικαιούνται  να μιλούν για ακοστολόγητα προγράμματα εκείνοι που αδυνατούν να εκτελέσουν τον δημοτικό προϋπολογισμό, υποθηκεύοντας την επόμενη μέρα του Δήμου. Η υστέρηση εσόδων κατά 41%, στο πρώτο τρίμηνο του έτους, όπως περιγράφεται στο συνημμένο  έγγραφο του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ,   θέτει το Δήμο Χανίων υπό τον κίνδυνο επιτροπείας, και περικόπτει ήδη με βεβαιότητα 2,5 εκατομμύρια ευρώ από τον προϋπολογισμό του. Και αυτό από τη δημοτική αρχή που καυχιέται για τον «νοικοκυρεμένο και οικονομικά βιώσιμο» Δήμο που παραδίδει, αποκρύπτοντας τις προειδοποιήσεις για τη λήψη μέτρων που περιλαμβάνονται στο σχετικό έγγραφο» (Το πλήρες έγγραφο είναι στην διάθεση του zarpa.gr). 

 Κλείνοντας η σχετική ανακοίνωση, αναφέρεται σε μια  «επίθεση παραπληροφόρησης» από την πλευρά της δημοτικής Αρχής που «δίνει μία ακόμα ευκαιρία στους συνδημότες μας να κρίνουν την αξιοπιστία και τις προθέσεις  της παράταξης του κ. Σκουλάκη και να απορρίψουν οριστικά  την Κυριακή το παρελθόν που εκπροσωπεί».

zarpa.gr

 

One thought on “Ο Σκουλάκης ετοιμάζει μνημόνιο; | Λείπουν 2,5 εκατ. απ’ τα ταμεία του Δήμου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook