Ο Ρουβίκωνας «την έπεσε» στα MIKEL | Το βίντεο από τους βανδαλισμούς

ο-ρουβίκωνας-την-έπεσε-στα-mikel-το-βίντε-510549

Νέα έφοδος μελών του Ρουβίκωνα και βανδαλισμοί σε εταιρεία. Αυτή τη φορά οι κουκουλοφόροι της «αναρχικής συλλογικότητας» έκαναν έφοδο στα κεντρικά της αλυσίδας καφέ Mikel στη Λεωφόρο Αθηνών την Πέμπτη.

Οι κουκουλοφόροι μπήκαν στο κτίριο και άρχισαν να ανεβαίνουν στους πάνω ορόφους προκαλώντας υλικές ζημιές με βαριοπούλα, ενώ βιντεοσκοπούσαν την επίθεση, η οποία έγινε λόγω «εργατικής δολοφονίας», όπως εξηγούν στο βίντεο.

Στη συνέχεια ανάρτησαν το βίντεο της επίθεσης στο youtube:

Στο μεταξύ η εταιρίαMikel Coffee Company μετά την πρωινή επίθεση που δέχθηκε από την αναρχική ομάδα «Ρουβίκωνας» στο κατάστημά της στο Αιγάλεω (ενώ στους υπερκείμενους ορόφους στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας) εκφράζει την στήριξη της στους εργαζόμενους και τους πελάτες του καταστήματος, που αντέδρασαν με υπευθυνότητα και ψυχραιμία, με αποτέλεσμα αφενός να μην επεκταθεί το αρνητικό κλίμα που δημιουργήθηκε και αφετέρου να μην υπάρξουν ανθρώπινες απώλειες ή τραυματισμοί.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα «Ρουβίκωνας» εισέβαλε μόνο στην κεντρική είσοδο του καταστήματος της εν λόγω εταιρείας στο Αιγάλεω και όχι στα υπερκείμενα κεντρικά γραφεία της.

Η «παρέμβαση» αυτή της ομάδας «Ρουβίκωνας» επέφερε μόνο υλικές ζημιές, χωρίς να υπάρξει τραυματισμός εργαζόμενου της εταιρείας ή πελάτη της.

Παράλληλα, η αλυσίδα καταστημάτων Mikel Coffee Company στην σχετική ανακοίνωσή της εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της προς τις αρμόδιες κρατικές αρχές για την άμεση παρέμβασή τους, η οποία απέτρεψε πιθανές περαιτέρω αρνητικές εξελίξεις.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook