Ο πρωτάρης σέρφερ που τα έβαλε με καρχαρία και… νίκησε

ο-πρωτάρης-σέρφερ-που-τα-έβαλε-με-καρχα-612330

Με μια κίνηση που είχε δει σε ένα βίντεο στο YouTube, ένας πρωτάρης σέρφερ κατάφερε να γλιτώσει από τα σαγόνια του καρχαρία και να σώσει τη ζωή του.

Η επίθεση του καρχαρία σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στις ακτές της Αυστραλίας, αφήνοντας στο σώμα του Charlie Fry τα σημάδια της. Ο βρετανός γιατρός που έφτασε στην Αυστραλία πριν από δύο μήνες για να εργαστεί, δήλωσε την Τρίτη ότι είχε δει πρόσφατα ένα βίντεο στο YouTube, στο οποίο ο αυστραλός επαγγελματίας σέρφερ Mick Fanning περιέγραφε τη διάσημη απόδρασή του από έναν λευκό καρχαρία στη διάρκεια ενός διαγωνισμού το 2015.

«Όταν συνέβη, σκέφτηκα: Απλώς κάνε ότι έκανε ο Mick. Απλώς ρίξε του μπουνιά στη μύτη», δήλωσε ο Fry στο Nine Network. «Οπότε Mick, αν παρακολουθείς, σου χρωστάω μια μπίρα. Σε ευχαριστώ πολύ».

Ο 25χρονος Fry, πρωτάρης στο σέρφινγκ, βρισκόταν στο νερό με τρεις γιατρούς φίλους όταν δέχτηκε την επίθεση από τον καρχαρία στην παραλία Avoca, 90 χιλιόμετρα βόρεια του Σίδνεϊ.

«Έκανα σέρφινγκ και ένιωσα κάτι στο δεξί μου χέρι. Νόμιζα ότι ήταν ένας φίλος που έκανε πλάκα. Γύρισα και είδα έναν καρχαρία να βγαίνει από το νερό. Οπότε του έριξα μπουνιά στο πρόσωπο με το αριστερό μου χέρι και τότε κατάφερα να ανέβω στη σανίδα μου, να φωνάξω τους φίλους μου και, ευτυχώς, ένα κύμα ήρθε, οπότε κατάφερα κάπως να βγω έξω».

Ο ίδιος κατάλαβε ότι είχε τραυματιστεί και αιμορραγούσε όταν τελικά έφτασε στην ακτή.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook