Δείτε τι είπε για τον Αντώνη Σαμαρά ο αληθινός «Νικόλας» του σποτ της ΝΔ

δείτε-τι-είπε-για-τον-αντώνη-σαμαρά-ο-αλ-211751

samaras_nikolasΈγινε -άθελά του- το «πρόσωπο» της προεκλογικής περιόδου που μας πέρασε! Στο γήπεδο της γειτονιάς του, δέχτηκε τον τότε πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος του εξήγησε γιατί ο πατέρας του δεν πρέπει ν’ανησυχεί. Και μετά, εκατοντάδες ακόμη δήθεν διάλογοι μεταξύ Σαμαρά και Νικόλα, έκαναν το γύρο του διαδικτύου αφού το σποτάκι της ΝΔ έγινε πηγή έμπνευσης για πάμπολους Bloggers και χρήστες των κοινωνικών δικτύων!

Τώρα, δέκα και κάτι μέρες μετά τις εκλογές, ήρθε η ώρα του αληθινού «Νικόλα» ή κατά κόσμον Κωνσταντίνου Καρδάμη από το Περιστέρι να μεταφέρει στην σελίδα φίλων της ομάδας του, του Ατρομήτου, τις εντυπώσεις του από τον Αντώνη Σαμαρά.

Όπως γράφει λοιπόν το atromistas.gr

Ερωτηθείς για τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας ο νεαρός παίχτης του Ατρόμητου απάντησε ότι «χρειάστηκε μερικές προσπάθειες για να βρει την μπάλα, αλλά στο τέλος το πέτυχε».

Ο 14χρονος ποδοσφαιριστής χαρακτήρισε τον πρώην πρωθυπουργό «φιλικό» αφού, όπως λέει, «μιλούσε με όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο διαφημιστικό παρά το γεγονός ότι μείναμε δέκα ώρες για τα γυρίσματα».

Όσο για το αν είχε άγχος επειδή έκανε γύρισμα με τον πρωθυπουργό της χώρας ο Κωνσταντίνος απαντά ότι «δεν είχα καθόλου. Έχω κάνει κι άλλα στο παρελθόν και δεν με άγχωσε καθόλου».

Ο 14χρονος ρωτήθηκε και για το αν πλέον τον αναγνωρίζουν στο δρόμο και όπως λέει «με έχουν σταματήσει κάποιες φορές και μάλιστα με φωνάζουν «Νικόλα». Πλέον έχω δύο ονόματα! Με ρωτάνε αν είμαι εγώ το παιδί της διαφήμισης, αν μένω στο Περιστέρι και τα σχετικά…»

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook