Ο Πολάκης τρολάρει τον καθηγητή Κώστα Συνολάκη για το σπίτι του στα Χανιά | Photos

ο-πολάκης-τρολάρει-τον-καθηγητή-κώστα-738809

Με αφορμή τις δηλώσεις του Χανιώτη καθηγητή Κώστα Συνολάκη, παρουσία και του Κυριάκου Μητσοτάκη, σχετικά με την εκκένωση της περιοχής την ώρα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι, ο Παύλος Πολάκης γράφει σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, για το σπίτι του καθηγητή.

Κύριε Συνολάκη!!!!

Πριν κάνετε μαθήματα σε άλλους για τη φωτιά κανονίστε να καθαρίσετε το στύλο της ΔΕΗ έξω απο το σπίτι σας στη Μανουσου Κούνδουρου 19 απο τα Φυτα και τις κρεββατινες σας γιατι κινδυνεύετε απο ηλεκτροπληξία σε περίπτωση βροχής η απο φωτιά σε περίπτωση ζέστης .

Σε μια τέτοια περίπτωση δεν ξερω αν θα προλάβετε να εκκενώςετε το σπίτι σας σε 30-55 λεπτά ……,,,

5 thoughts on “Ο Πολάκης τρολάρει τον καθηγητή Κώστα Συνολάκη για το σπίτι του στα Χανιά | Photos

  1. ΕΤΣΙ ΜΕ ΠΟΝΗΡΟ ΤΡΟΠΟ Ο ΄΄ΚΥΡΙΟΣ ΠΟΛΑΚΗΣ΄΄ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΥΝΟΛΑΚΗΣ ΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ…ΜΠΡΑΒΟ ΄΄ΚΥΡΙΕ΄΄ ΠΟΛΑΚΗ…ΤΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΝΗΡΑΔΑ???

  2. Ναι λες και όποιος θέλει να μάθει πού μένει ο καθ ενας τον Πολακη περιμένει. Πάμε για το επόμενο ανέκδοτο

    1. Στοχοποιηση και προειδοποίηση είναι τι δεν καταλαβαίνεις??? Εσύ ήξερες που έμενε??? Τώρα δεν χρειάζεστε κάνεις να ψάξει…

      Γκεμπελιστικη μέθοδος…

    1. βεβαια ο χρυσος οδηγος εχει την διευθυνση του και με φωτογραφια…Αυτα ειναι Πολακιστικες δικαιολογιες.Εκτος κι αν εισαι ο ιδιος.Με αυτες τις αηδιες ο Αναπλ.Υπουργος την μουρη του τριβει.Αυτος χάνει…Και θα το διαπιστωσει στις εκλογές.Όποτε κι αν έρθουν…Ας απολαυσει τώρα το δικαιωμα που εμεις του δωσαμε γιατι οπως του το δωσαμε θα του το παρουμε πισω,,,Εσυ βολεμενε που προφανως δεν σε εχει αγγιξει η φασιζουσα πολιτικη του(βλεπε Συριζα που εκπροσωπει)παιζε του παλαμακια…σε λιγο θα κλαις μαζι του…Δεν τον ψηφισαμε για να μας καταστρεψει…Αλλα καλα να παθουμε,,Ιδιοι και χειροτεροι απο τους προηγουμενους…Αλλα εισαστε τοσο αχρηστοι που ο λαος θα σας τιμωρησει να χασετε απο τον Κυριακο…Τοτε θα καταλαβετε ποσο αχρηστοι εισαστε…

Comments are closed.

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook