Ο Πλατανιάς θα μοιράσει χαμόγελα στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο

ο-πλατανιάς-θα-μοιράσει-χαμόγελα-στο-ω-485908

Το Παιδοκαρδιολογικό Τμήμα του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου θα επισκεφτεί ο Πλατανιάς, την Πέμπτη στις 12.30μ.μ. Η χανιώτικη ομάδα θα βρίσκεται στην Αθήνα, καθώς φιλοξενείται από τον Παναθηναϊκό (19:30), για τη 16η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Η επίσημη ενημέρωση:

«Με ιδιαίτερη χαρά η ΠΑΕ Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 19/1/17 στις 12.30μ.μ., η αποστολή της ομάδας μας που θα βρίσκεται στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, θα επισκεφτεί το Παιδοκαρδιολογικό Τμήμα του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου.

Είναι η πρώτη φορά που αποστολή ποδοσφαιρικής ομάδας θα βρεθεί στο Ωνάσειο, γεγονός που αποτελεί ξεχωριστή τιμή για τον Πλατανιά Χανίων και επιτεύχθηκε μετά από συντονισμένη προσπάθεια της διοίκησης της ΠΑΕ.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στο Ωνάσειο, οι παίκτες της ομάδας μας και το τεχνικό επιτελείο θα μοιράσουν δώρα στα παιδιά που νοσηλεύονται στο Παιδοκαρδιολογικό Τμήμα, ενώ θα πραγματοποιηθεί και ενημέρωση από τους ιατρούς του Κέντρου για την πολυετή προσφορά του στον τομέα της υγείας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook