Ο πιο αποτελεσματικός και φυσικός τρόπος για να εξαφανίσεις τις ραγάδες!

ο-πιο-αποτελεσματικός-και-φυσικός-τρό-741746

Δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει κυτταρίτιδα και ραγάδες και δεν υπάρχει γυναίκα που να μην αγχώνεται για αυτά τα 2 γυναικεία προβλήματα.

Το στήθος, η κοιλιά, οι γοφοί  και οι μηροί είναι τα σημεία του σώματος που οι περισσότερες από εμάς έχουμε κυρίως ραγάδες.

Όσο αυτές έχουν μια ροζ απόχρωση τόσο το καλύτερο! Αν βρίσκεσαι σε αυτή τη φάση μην ανησυχείς καθόλου. Από την άλλη μεριά, αν οι ραγάδες σου αποκτήσουν μια υπόλευκη απόχρωση τότε τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα. Δεν είναι, όμως, και πάλι τίποτα ακατόρθωτο. Με λίγη επιμονή και υπομονή μπορείς να κάνεις τις ραγάδες σου να γίνουν πολύ πιο απαλές. Αρκεί να κάνεις τα παρακάτω…

Ενυδάτωση Βάζε συχνά κρέμα σώματος στην επιδερμίδα σου (προτίμησε κάποια που να περιέχει βιταμίνη Ε) έτσι ώστε να είναι συνεχώς ενυδατωμένη. Μια πολύ καλή ιδέα είναι να βάζεις και αλόη η οποία κάνει καλό σε όλα.

Σπιτική συνταγή: Φτιάξε στο σπίτι σου τη συνταγή που θα σου δώσω με τα εξής υλικά: Σε ένα φλιτζάνι ρίξε 5 σταγόνες από αιθέριο έλαιο καλέντουλας, έλαιο λεβάντας και αμυγδαλέλαιο. Άπλωνε καθημερινά το μείγμα πάνω στις ραγάδες σου και κάνε επίμονο μασάζ. Αντί για όλα τα παραπάνω αιθέρια έλαια μπορείς να βάλεις και σκέτο ελαιόλαδο. Ένας μήνας είναι αρκετός για να αρχίσεις να βλέπεις αποτελέσματα.

Νερό Το νερό όπως ήδη θα γνωρίζεις κάνει καλό σε όλα. Πίνε τουλάχιστον 8 ποτήρια νερό την ημέρα.

Άσκηση Βάλε την άσκηση στην καθημερινότητα σου. Θα βοηθήσει πολύ με τις ραγάδες σου. Οι καλύτερη γυμναστική για αυτό το “πρόβλημα” είναι το ποδήλατο, το τρέξιμο και το κολύμπι.

keepup.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook