Οι δύο άνθρωποι που είχαν στα χέρια τους την τύχη της πτήσης MH370

οι-δύο-άνθρωποι-που-είχαν-στα-χέρια-του-133236

pilotoi boeingΗ οικογένεια του πιλότου της πτήσης MH370 των Malaysian Airlines με video που ανέβασε στο διαδίκτυο τον «παρακαλεί» να γυρίσει. Η αρραβωνιαστικιά του συγκυβερνήτη, ελπίζει με τη σειρά της και δε θέλει να διαγράψει τα σχέδια για το γάμο του.

Δυο πρόσωπα για τα οποία έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά τις τελευταίες μέρες. Από τη μια ο πιλότος του μοιραίου Boeing, ο 52χρονος Ζαχαρί Αχμάντ Σαχ, με τις άπειρες ώρες πτήσεων και τις γνώσεις για τα Boeing και από την άλλη ο 27χρονος Φαρίκ Αμπντούλ Χαμίντ, ο άνθρωπος που φέρεται να είπε την τελευταία κουβέντα πριν το αεροπλάνο εξαφανιστεί από προσώπου γης.

Η πιλότος του… πιλότου

Ο 27χρονος συγκυβερνήτης ήταν ερωτευμένος και ετοιμαζόταν να παντρευτεί με την 26χρονη, επίσης κυβερνήτη, Ναντίρα Ραμπλί. Εκείνη εργαζόταν σε άλλη εταιρία και τώρα έχει πάρει ένα μήνα άδεια και περιμένει καρτερικά σε ένα ξενοδοχείο μαζί με την οικογένεια του αγαπημένου της, τα νέα για την τύχη του.

Γνωρίζονται εδώ και εννέα χρόνια, απ’ όταν ήταν φοιτητές.

Εκείνη εργάζεται για την… ανταγωνίστρια της Malaysia Airlines, AirAsia και είναι κόρη βετεράνου πιλότου της πρώτης. Με τον 27χρονο Χαμίντ σχεδίαζαν να παντρευτούν σύντομα.

 

Το διαζύγιο και το συγκινητικό video

Η εφημερίδα Bild φέρει στο φως σήμερα μια λεπτομέρεια που δεν είχε ακουστεί: η γυναίκα του Ζαχαρί Αχμάντ Σαχ, η μητέρα των τριών παιδιών του, τον είχε εγκαταλείψει και δεν αποκλείεται εκείνος να θέλησε να αυτοκτονήσει, παίρνοντας μαζί του κι άλλους 238 ανθρώπους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η γυναίκα του 52χρονου τον εγκατέλειψε μαζί με τα παιδιά τους την ημέρα που εξαφανίστηκε το μοιραίο αεροπλάνο. Η αιτία του χωρισμού δεν είναι γνωστή. Όμως τώρα μπαίνει στο παιχνίδι και το σενάριο ο πιλότος να ήθελε να αυτοκτονήσει.

Το πόσο ευσταθεί το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας, κανείς δεν ξέρει. Πάντως, η κόρη του 52χρονου, Αισά, που έμενε στη Μελβούρνη αλλά επέστρεψε στη Μαλαισία, καθώς κι άλλα μέλη της οικογένειάς του, ανέβασαν στο YouTube video για τον Σαχ.

«Γύρνα σπίτι, μας λείπεις» τον «παρακαλούν», ενώ στο video μιλούν για έναν στοργικό, γενναιόδωρο, έξυπνο και υποστηρικτικό άνθρωπο.

newsit.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook