Ο Πέτρος Λαγούτης εξομολογείται ποιο είναι το μεγάλο του πάθος! | Video

ο-πέτρος-λαγούτης-εξομολογείται-ποιο-221997

lagouthsΚαλεσμένος του Θοδωρή Αθερίδη θα είναι ο Πέτρος Λαγούτης στο Αργά αυτής της εβδομάδας, και όπως πάντα απόσπασμα της εκπομπής πρόβαλε η εκπομπή Πρωινό του Ant1.

Ο γνωστός ηθοποιός για πρώτη φορά αναφέρθηκε σε ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετώπισε στο παρελθόν, καθώς όπως εξομολογήθηκε ήταν εθισμένος στον τζόγο.

«Θα σου πω κάτι που δεν το έχω πει ποτέ. Ένα πάθος το οποίο με βασάνιζε στη ζωή μου, ήταν ο τζόγος. Όταν άρχισε να μου κοστίζει εκτός από χρήμα σε χρόνο και ενέργεια, τότε κατάλαβα ότι έχω πρόβλημα», λέει χαρακτηριστικά είπε.

Μάλιστα ο ηθοποιός μίλησε αναλυτικά γι’ αυτό το πάθος και αποκάλυψε και περιστατικά από όταν ήταν ακόμα πιτσιρικάς.  «Μου έχουν δώσει οι γονείς μου 5000 δραχμές να πάρω παπούτσια. Φεύγω από το Νέο Ψυχικό με ένα φίλο μου για να κατεβούμε στην Θεμιστοκλέους που ήταν τότε όλα τα μαγαζιά με τα αθλητικά. Στην Πατησίων είναι ένας παπατζής. Καθόμαστε εμείς, 15 χρονών, το βλέπουμε και λέμε ρε συ αυτό είναι εύκολο. Βάζουμε το πεντοχίλιαρο, δεν είναι εκεί ο παππάς, ούτε παπούτσια πήραμε, ούτε τίποτα. Μόνο εμείς πρέπει να παίζαμε, όλοι όσοι ήταν εκεί πρέπει να ήταν αβανταδόροι».

Βέβαια τώρα πια ο Πέτρος Λαγούτης κατάφερε να απαλλαχθεί από αυτό το πάθος, ωστόσο όπως παραδέχθηκε ακόμα βιώνει τις συνέπειες, «Πήγαινα στο καζίνο, ηλεκτρονικά έπαιξα πολύ, φόρτωσα τις πιστωτικές μου και ακόμα τις πληρώνω. Έχω βρεθεί με χρέος και έτσι αποφάσισα ότι δεν πάει άλλο».

Δείτε το βίντεο με το σχετικό απόσπασμα

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook