Ο Πάντζας εξηγεί πώς και γιατί είπε «Χάιλ Χίτλερ» στην Ολομέλεια της Βουλής

ο-πάντζας-εξηγεί-πώς-και-γιατί-είπε-χά-64801

pantzasΤη δική του εξήγηση για το «Χάιλ Χίτλερ» που κατεγράφη στα πρακτικά ότι ειπώθηκε από αυτόν στην Ολομέλεια έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάντζας.

Μιλώντας στο ΣΚΑΪ εξήγησε ότι κατά τη διάρκεια της έντονης συζήτησης που διεξήχθη στην Ολομέλεια ανάμεσα στον προεδρεύοντα της Βουλής και τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Παναγιώτη Ηλιόπουλο βρισκόταν στο καφενείο του κτιρίου.

Μόλις αντιλήφθηκε ότι υπήρχε ένταση στην Ολομέλεια έσπευσε στο σημείο για να διαπιστώσει τι συμβαίνει. Φθάνοντας στην αριστερή από τον πρόεδρο της Βουλής είσοδο της αίθουσας έπεσε πάνω στους βουλευτές της Χρυσής Αυγής που αποχωρούσαν από την Ολομέλεια.

Οπως εξήγησε ο κ. Πάντζας εκείνη την ώρα, αφού είχαν προηγηθεί οι απίστευτοι διάλογοι μεταξύ του βουλευτή και προεδρεύοντος του σώματος Γιάννη Δραγασάκη και του κ. Ηλιόπουλου και ενώ επικρατούσε πανικός άκουσε από κάπου να ακούγεται «Χάιλ Χίτλερ».

Στη συνέχεια, σύμφωνα με τον κ. Πάντζα, τους παρακίνησε τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής να βγουν από την αίθουσα. Εκείνοι του απάντησαν «θα βγούμε από μόνοι μας» και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ με τη σειρά του, χιουμοριστικά όπως εξήγησε, τους είπε: «Πηγαίνετε στο καλό μην τραβήξετε και κανένα πιστόλι, άντε στο καλό και χάιλ Χίτλερ».

 

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook