Ο νέος δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας συναντήθηκε με τον Μανώλη Σκουλάκη

ο-νέος-δήμαρχος-χανίων-τάσος-βάμβουκα-136800

vamvoukas1Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Χανίων  Τάσος  Βάμβουκας σήμερα το πρωί  επισκέφθηκε τον απερχόμενο δήμαρχο Χανίων Μανώλη Σκουλάκη με την παρουσία του αντιδημάρχου κ. Ξυνίδη, του γ.γ. του δήμου κ. Κουρή και του διευθυντή της οικονομικής υπηρεσίας,  με τους  οποίους   σε πνεύμα καλής συνεργασίας συζήτησαν  τρέχοντα και επείγοντα θέματα του Δήμου.

Ο κ. Βάμβουκας έθεσε μεταξύ άλλων το ζήτημα της σημαντικά  μειωμένης εισπραξιμότητας εσόδων που εμφανίζει ο Δήμος Χανίων το πρώτο πεντάμηνο και πρότεινε τρόπους βελτίωσης, τονίζοντας την επείγουσα ανάγκη να παρθούν μέτρα, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος να τεθεί ο δήμος Χανίων υπό επιτήρηση με ότι αρνητικό αυτό σημαίνει για το δήμο και  τους δημότες των Χανίων.

Έθεσε επίσης το ζήτημα της επαναξιολόγησης των προτεραιοτήτων και της σκοπιμότητας τεχνικών  έργων που δεν έχουν νομική δέσμευση, λαμβάνοντας υπ όψιν τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο δήμος την συγκεκριμένη περίοδο.

Η συνεργασία με τον κ. δήμαρχο και τους συνεργάτες του συμφωνήθηκε να συνεχιστεί και την επομένη ημέρα.

Στην συνέχεια ο κ. Βάμβουκας με τους συνεργάτες του στα πλαίσια της ενημέρωσής τους από όλες τις υπηρεσίες του δήμου, επισκέφτηκαν το γραφείο προγραμματισμού του Δήμου Χανίων και συζήτησαν με την προϊσταμένη κ. Σεβαστή   Πολυχρονάκη και το προσωπικό της υπηρεσίας.

zarpa.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook