Ο Μπερλουσκόνι πήρε δώρο στον Πούτιν για τα 65α γενέθλιά του μία παπλωματοθήκη με τη φωτογραφία τους | Photo

ο-μπερλουσκόνι-πήρε-δώρο-στον-πούτιν-γ-596200

Τι δώρο μπορεί να κάνει κανείς στον Ρώσο Πρόεδρο, Βλαντιμίρ Πούτιν, που έχει τα πάντα; Αυτό το δίλημμα είχε και ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Τελικά αποφάσισε να αγοράσει στον μακρόχρονο σύμμαχό του, μία αστεία, αν μη τι άλλο, χειροποίητη παπλωματοθήκη, για τα 65α γενέθλιά του.
Η παπλωματοθήκη περιείχε μια εικόνα, σε πραγματικές διαστάσεις, των δύο ανδρών που χαιρετιούνται, με φόντο ρωσικά και ιταλικά ορόσημα.

Ήταν ένα από τα πολλά δώρα που έκανε ο Μπερλουσκόνι στον Πούτιν, το Σάββατο για τα 65α γενέθλια του Ρώσου ηγέτη, σύμφωνα με την Corriere della Sera.

Μια φωτογραφία της παπλωματοθήκης ανέβασε στο Instagram ο Μικέλε Κασκαβίλα, επιχειρηματίας του οποίου η εταιρεία Lenzuolissimi πωλεί πολυτελή κλινοσκεπάσματα «made in Italy» και του οποίου το βιβλίο «Le lenzuole di potere» περιελάμβανε έναν πρόλογο γραμμένο από τον Μπερλουσκόνι.

Ο Κασκαβίλα μοιράστηκε την φωτογραφία με τα hashtags #bestfriends και #love.

Ο Πούτιν στο παρελθόν, είχε κάνει δώρο στον Μπερλουσκόνι ένα κρεβάτι, στο οποίο, μία πόρνη ισχυρίστηκε πως είχε σεξουαλική επαφή με τον Ιταλό επιχειρηματία-πολιτικό. Το δώρο προφανώς ήταν ένα από τα αγαπημένα του Μπερλουσκόνι, καθώς σύμφωνα με όσα είχε δηλώσει το 2011 ο ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ, όταν είχε επισκεφθεί τον Ιταλό πολιτικό για να συζητήσουν προγράμματα βοήθειας προς το Σουδάν, ο τότε πρωθυπουργός τον πήγε στην κρεβατοκάμαρα για να το δείξει το κρεβάτι.

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook