Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης σήμερα στο Ηράκλειο στο Παγκρήτιο Στάδιο

ο-μιχάλης-χατζηγιάννης-σήμερα-στο-ηρά-74290

xatzigiannis_crete_2013«Η Αγάπη Δυναμώνει, πάνω που είπες πως τελειώνει….»: το τραγούδι που ήδη παίζει στα ραδιόφωνα και μας ξεσηκώνει, είναι ένα από τα τραγούδια που θα ακούσουμε στις καλοκαιρινές εμφανίσεις του Μιχάλη Χατζηγιάννη, με σπέσιαλ guest το Μηδενιστή.

XATZI_XANIA_FB_HORIZ1

Ετοιμαστείτε να τραγουδήσετε ένα αξέχαστο και ανεξάντλητο ρεπερτόριο από τις παλιές επιτυχίες του Μιχάλη, «Μόνο στα όνειρα», το «Πάρτυ», το «Κρυφό φιλί», το «Πιο Πολύ», «Μια απ’ τα ίδια», «Το σ’αγαπώ», «Το Καλοκαίρι μου» και το «Όλα ή τίποτα»…ως τα πρόσφατα «Τρεις Ζωές» «Πλάι-Πλάι» αλλά και τα ολοκαίνουρια τραγούδια του από το δίσκο «Η Αγάπη Δυναμώνει» !

xatzigiannis orizontio heraklion

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο σημαντικότερος συνθέτης και τραγουδιστής της γενιάς του που παραμένει για περισσότερο από μια δεκαετία πρωταγωνιστής στην ελληνική μουσική σκηνή, ξεσηκώνει με το δικό του μοναδικό τρόπο μικρούς και μεγάλους. Και ο Μηδενιστής, ο μετρ της ελληνικής ραπ ξέρει να δίνει το δικό του παλμό.

Απολαύστε τους μαζί στο «Σε έναν Τοίχο» -που παρέμεινε σταθερά στην πρώτη θέση των ραδιοφώνων όλο το χειμώνα- αλλά και σε άλλα τραγούδια, σε ένα πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις!  Αυτό το live τα έχει όλα!

Χανιά Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013 | Εθνικό Στάδιο Χανίων

Ηράκλειο Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013 | Παγκρήτιο Στάδιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook