Ο Μαρκογιαννάκης στον Χατζηνικολάου

ο-μαρκογιαννάκης-στον-χατζηνικολάου-116006

markogiannakisΟ αντιπρόεδρος της βουλής και βουλευτής Χανίων της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, μίλησε στον Real Fm, και στον Νίκο Χατζηνικολάου, για την πρόταση άρσης ασυλίας των υπόλοιπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής, καθώς και τα πρόστιμα του ΕΣΡ στον Real Fm.

«Είναι μια ανεξάρτητη αρχή, η οποία προβλέπεται από το Σύνταγμα. Αυτό που κάνει, δεν είναι καθοδηγούμενο. Είναι προφανές ότι υπάρχει άνιση μεταχείριση. Απαιτείται η πλειοψηφία των 4/5 για το πρόσωπο το οποίο καταλαμβάνει μια θέση σε όλες αυτές τις ανεξάρτητες αρχές. Πρέπει να συμφωνούμε», σχολίασε για το Ραδιοτηλεοπτικό συμβούλιο και τα πρόστιμα.

«Το θέμα τις Χρυσής Αυγής είναι θέμα δικαιοσύνης. Αυτό που εκείνοι προτείνουν, είναι η άρση ασυλίας και των υπολοίπων βουλευτών της Χρυσής Αυγής. Μέχρι και πριν από 5 λεπτά που επικοινώνησα, μου είπαν ότι δεν έχει πάει ακόμα τίποτα. Όμως είναι περίπου ένα έγγραφο 200 σελίδων και κάνουν αυτή την πρόταση», τόνισε αρχικά ο κ. Μαρκογιαννάκης και συνέχισε:

«Βεβαίως έχουμε δικαίωμα να ζητήσουμε συμπληρωματικά στοιχεία και στις προθέσεις μου είναι, εάν διαπιστώσουμε κάποιο κενό, να τα ζητήσουμε».

«Από το πρώτο βράδυ είχα πει ότι θα υπάρχουν ολέθρια αποτελέσματα εάν η υπόθεση δεν είναι καλά δεμένη. Εμείς μπαίνουμε βαθιά στην υπόθεση», πρόσθεσε.

«Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα άλλο ζήτημα πιο σοβαρό και πιο καθοριστικό γι αυτό και είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί. Δεν θέλουμε να πλήξουμε πολιτικά ένα κόμμα, αν δεν υπάρχουν εκείνα τα στοιχεία προκειμένου να προχωρήσουμε σε άρση ασυλίας», τόνισε ακόμα.

«Ο Άρειος πάγος θα κρίνει, αν απαγορευθεί η χρυσή αυγή στις εκλογές», είπε ο κ. Μαρκογιαννάκης και συνέχισε: «Εάν όντως, όπως υιοθετούν οι ανακρίτριες, αυτό που διάβασα είναι το καταστατικό του κόμματος, τότε υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα.

 

Πηγή : enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook