Ο Μαρκογιαννάκης «παίζει τα ρέστα του» και στηρίζει ανοιχτά Σφυριδάκη στις εκλογές της ΝΟΔΕ | Photo

ο-μαρκογιαννάκης-παίζει-τα-ρέστα-του-492886

Η χρυσή ευκαιρία του Χρήστου Μαρκογιαννάκη, να δείξει ποιος είναι το «αφεντικό» στη Νέα Δημοκρατία στα Χανιά είναι οι εσωκομματικές εκλογές.

Οι εκλογές που στα Χανιά είναι «ηλίου φαεινότερον» ποιοι συγκρούονται. Γιατί αν κάποιοι νομίζουν ότι αναμετρούνται ο «δικηγόρος» με τον «πυροσβέστη» πλανώνται πλάνην οικτρά.

Τελευταία μέρα σήμερα και ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης αποφάσισε να ανοίξει τα χαρτιά του και να στηρίξει ανοικτά, με μαζικά sms που σας παρουσιάζει το zarpanews.gr, τον έναν εκ των υποψηφίων, τον δικηγόρο Κώστα Σφυριδάκη.

Βέβαια το συγκεκριμένο γεγονός με τα sms είναι το κερασάκι στην τούρτα μετά και από τις καταγγελίες Μαρκογιαννάκη για «εξαγορά υποψηφίων» με τα 12 ευρώ της κομματικής ταυτότητας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε βέβαια και το ραντεβού Κυριάκου Μητσοτάκη – Χρήστου Μαρκογιαννάκη, που έγινε μετά από σχεδόν δυο χρόνια, ενώ δεν έγινε γνωστό τι ειπώθηκε, αν και είναι σίγουρο ότι θα έχουμε εξελίξεις πολύ σύντομα…

zarpanews.gr

4 thoughts on “Ο Μαρκογιαννάκης «παίζει τα ρέστα του» και στηρίζει ανοιχτά Σφυριδάκη στις εκλογές της ΝΟΔΕ | Photo

  1. Σχολιο από κανενα ιδεολογο νεοδημοκρατη?Εγώ ξαναρωτω θα κάνει εκλογες η ΝΔ με βαριδια η ανευ?Να το ξερουν οι ψηφοφοροι να παρουνε μπρατσακια η κάνα σωσιβιο!!!!!!Η ΝΟΔΕ Χανιων να ενημερώσει!!!!!!

  2. Ψηφιζουνε οι νεοδημοκρατες σημερα με κατευθυντηριες με πατερναλισμους και θωπειες στο εκλογικο σωμα?χαχαχα τι ισχυει τελικα?

  3. Οι «χάρες» που έχει κάνει ο Μαρκόγιαννης σε διάφορους είναι πιο ισχυρές από το κόμμα ή την ιδεολογία…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook