Ο Μακρόν «τα χώνει» σε φοιτητή που τον αποκάλεσε «Manu»: «Δεν είμαι φίλος σου, θα με λες Κύριο Πρόεδρο»

ο-μακρόν-τα-χώνει-σε-φοιτητή-που-τον-α-703942

«Μαθήματα συμπεριφοράς έδωσε ο Πρόεδρος της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν σε έναν νεαρό φοιτητή κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψής του στο Μον Βαλεριάν, στα δυτικά προάστια των Παρισίων.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την επέτειο της «έκκλησης του Στρατηγού Ντε Γκολ» της 18ης Ιουνίου 1940 για αντίσταση των Ευρωπαίων στη ναζιστική κατοχή της χώρας του, ένας φοιτητής επέλεξε να τραγουδήσει τη «Διεθνή», τον ύμνο του παγκόσμιου κομμουνιστικού κινήματος που είχε συνθέσει ο Πιερ Ντε Γκεϋτέρ.

Ο νεαρός φοιτητής χαιρέτησε μάλιστα τον Πρόεδρο της Γαλλίας καλώντας τον Μανού (υποκοριστικό του Εμανουέλ). «Ça va Manu?» (πώς είσαι Μανού;).

Ο Πρόεδρος της Γαλλίας φανερά ενοχλημένος με τον νεαρό του απάντησε άμεσα λέγοντάς του πως η συμπεριφορά του είναι απαράδεκτη. «Όχι, δεν είμαι φίλος σου. Όχι, όχι, όχι. Βρίσκεσαι σε μια επίσημη τελετή, δεν συμπεριφέρεσαι σωστά» ήταν τα λόγια του Προέδρου της Γαλλίας.

Ωστόσο παρά τη συγγνώμη που ζήτησε ο νεαρός, ο Εμανουέλ Μακρόν συνέχισε το μάθημα συμπεριφοράς. «Μπορείς να συμπεριφέρεσαι σαν ανόητος αλλά σήμερα είναι η ημέρα της Μασσαλιώτιδας και θα με αποκαλείς Κύριε Πρόεδρε της Δημοκρατίας ή Κύριε. Εντάξει;»

Ο νεαρός που φάνηκε να αντιλαμβάνεται την απρεπή του συμπεριφορά ζήτησε εκ νέου συγγνώμη από τον Πρόεδρο της Γαλλίας χωρίς όμως να είναι αρκετή για τον Εμανουέλ Μακρόν.

«Να κάνεις τα πράγματα με τη σωστή σειρά. Την ημέρα που θέλεις να κάνεις επανάσταση, να έχεις φροντίσει να έχει πάρει το πτυχίο σου, να έχεις βρει δουλειά και να μπορείς να συντηρείς τον εαυτό σου. Τότε μπορείς να δίνεις μαθήματα σε άλλους».

Πρωτο Θεμα

One thought on “Ο Μακρόν «τα χώνει» σε φοιτητή που τον αποκάλεσε «Manu»: «Δεν είμαι φίλος σου, θα με λες Κύριο Πρόεδρο»

  1. α τον… imbessile… τον micron… εχει θεματακια το παιδακι, φαινεται δεν τον αφησε να δει τηλεοραση η μπριζιτ…. ο φοιτητης καλα τον τρολαρε τον βρωμοτεχνοκρατη που εκτος του οτι δεν ξερει να δενει μονος του τα παπουτσια του, δεν καταλαβαινει προφανως κι οτι καμια επανασταση ποτε δεν χρειαστηκε να εχει «παρει το πτυχιο» της πρωτα… γιδι. Θελει να τον αποκαλουν και κυριο προεδρο της δημοκρατιας που βγηκε απο σποντα για να κανει τις κωλοτουμπες που του διατασσουν, η κομπλεξαρα. ΟΥΣΤ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook