Ο μακελάρης του Παρισιού τρομοκρατεί και μετά θάνατον! Video σοκ τον δείχνει να αναλαμβάνει την ευθύνη στο όνομα του Ισλαμικού Κράτους

ο-μακελάρης-του-παρισιού-τρομοκρατεί-201711

coulibally5_570_355Το σοκαριστικό video δημοσιοποιήθηκε σήμερα  Κυριακή, την ώρα που ολόκληρη η Γαλλία, μαζί με τις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης, ετοιμάζεται σε μια μεγάλη διαδήλωση να πενθήσει τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι: τους 12 νεκρούς του Charlie Hebdo, την αστυνομικό στο Μονρούζ, τους 4 ομήρους στο εβραϊκό παντοπωλείο του Πορτ ντε Βενσάν.

Ήρεμος, χαμογελαστός και φορώντας ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, ο Αμεντί Κουλιμπαλί, ο 32χρονος δράστης της δολοφονίας της 27χρονης αστυνομικού στο Μονρούζ και της ομηρίας στο εβραϊκό παντοπωλείο, εμφανίζεται στο video να μιλά για τις επιθέσεις και να αναλαμβάνει την ευθύνη στο όνομα του Ισλαμικού Κράτους! 

Ο Κουλιμπαλί, που εκτελέστηκε από τους αστυνομικούς κατά την επέμβαση στο παντοπωλείο όπου κρατούσε ομήρους, αναλαμβάνει την ευθύνη για τη δολοφονία της 27χρονης αστυνομικούς στο προάστιο Μονρούζ, το πρωί της Πέμπτης, την επομένη της επίθεσης στο σατιρικό περιοδικό Charlie Hebdo από τους αδερφούς Σαΐντ και Σερίφ Κουασί, με τους οποίους ο 32χρονος είχε στενές επαφές. 

Ο 32χρονος υποστηρίζει στο video  ότι ενήργησε «εναντίον της αστυνομίας». «Καταφέραμε να συγχρονιστούμε προκειμένου να επιτεθούμε την ίδια χρονική στιγμή» συνέχισε ο άνδρας αφού αναφέρθηκε στην επίθεση εναντίον Charly Hebdo. Το video έχει διάρκεια επτά λεπτά.

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΥ VIDEO 



newsit.gr, με πληροφορίες από το ΑΠΕ – ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook