Ο ληστής τρόμαξε από το συναγερμό και… πήδηξε από το μπακλόνι!

ο-ληστής-τρόμαξε-από-το-συναγερμό-και-729177

Σπίτι στην Ιαλυσό πήγε να διαρρήξει 28χρονος Αλβανός και κατέληξε… τραυματισμένος στα κρατητήρια!

Το περιστατικό σημειώθηκε προχθές τα ξημερώματα, οπότε και ο δράστης τραυματίστηκε πέφτοντας από τον πρώτο όροφο. Όμως στην προσπάθειά του να αποφύγει τη σύλληψη εμφανίστηκε ως τραυματίας από… τροχαίο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν περίπου 3 τα ξημερώματα στις 20 Αυγούστου όταν ο 28χρονος μετέβη σε σπίτι στην περιοχή της Ιαλυσού, το οποίο φέρεται να είχε βάλει στο «μάτι» από τις προηγούμενες ημέρες, καθώς εκεί κοντά εργάζονταν συμπατριώτες του, τους οποίους και επισκέπτονταν.

Χρησιμοποιώντας ένα σίδερο ο 28χρονος έσπασε την τζαμαρία προκειμένου να μπει μέσα στο σπίτι, όμως δεν λογάριασε τον συναγερμό, ο οποίος άρχισε να χτυπάει ασταμάτητα.

Ο 28χρονος για να αποφύγει τα όποια μπλεξίματα, πήδηξε από τον πρώτο όροφο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. Στη συνέχεια, χτυπημένος όπως ήταν περπάτησε έως το διπλανό τετράγωνο, όπου και περίπου στις 5 το πρωί χτύπησε την πόρτα μίας οικίας ζητώντας βοήθεια και συγκεκριμένα παρακάλεσε τους ιδιοκτήτες να καλέσουν το ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο. Ο ίδιος δε τους είπε πως είχε χτυπήσει σε τροχαίο και μάλιστα ότι τον είχαν εγκαταλείψει!

Οι ιδιοκτήτες ενημέρωσαν τότε την αστυνομία, η οποία ήδη είχε ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη της διάρρηξης και μόλις τον είδαν τον συνέλαβαν.

Χθες ο 28χρονος προσήχθη ενώπιον του αυτόφωρου δικαστηρίου, όπου και καταδικάστηκε σε φυλάκιση 7 μηνών με τριετή αναστολή.

Πηγή: www.rodiaki.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook