Ο κόσμος δεν δείχνει καμία συμπάθεια για τον κυνηγό που έχασε τη μύτη του από αρκούδα | Video

ο-κόσμος-δεν-δείχνει-καμία-συμπάθεια-γ-619463

Ο αμερικανός κυνηγός Lee Brooke πέρασε τα πάνδεινα από μια αρκούδα, όταν αποκόπηκε από την ομάδα του και ξεμάκρυνε στο δάσος την περσινή χρονιά.

Ο 61χρονος έχασε τη μύτη του και έζησε τον τρόμο τον ίδιο, αν και το τηλεοπτικό κοινό δεν φάνηκε να συμμερίζεται τον πόνο του.

Ο κυνηγός βγήκε στη βρετανική εκπομπή «This Morning» για να διηγηθεί την ανατριχιαστική περιπέτειά του, ο κόσμος κόλλησε ωστόσο στο γεγονός ότι την προηγούμενη μέρα είχε πυροβολήσει ένα ελάφι.

Το οποίο έψαχνε στο δάσος να βρει πού είχε πεθάνει, όταν και απομακρύνθηκε από τους άλλους κυνηγούς. Όπως είπε, ένιωσε έναν «εφησυχασμό», που δεν ήταν παρά θανάσιμο λάθος, καθώς ξέχασε παρά την τεράστια εμπειρία του στο κυνήγι πως μοιραζόταν τα δάση του Γουαϊόμινγκ με πολλά ακόμα πλάσματα.

Όταν βρήκε λοιπόν το ελάφι, μια αρκούδα διεκδικούσε ήδη το τρόπαιό του. Η μαμά αρκούδα και το παιδί της του επιτέθηκαν, εκείνος κατάφερε ωστόσο να τη μαχαιρώσει αρκετές φορές και να τον αφήσει τελικά ήσυχο. Και τότε κοίταξε κάτω και είδε αποτροπιασμένος τη μύτη και το μουστάκι του να βρίσκονται στο έδαφος!

Κι ενώ για κάποιους στα social media η ιστορία του ήταν ένας απίθανος άθλος επιβίωσης, για τους περισσότερους φάνταζε μια ιστορία εκδίκησης της φύσης. «Αυτά παθαίνεις όταν σκοτώνεις κακόμοιρα αθώα ζώα», έγραψε ένας, «Λυπάμαι, αλλά δεν νιώθω καμία συμπόνοια για κάποιον που σκοτώνει ζώα για πλάκα», είπε ένας άλλος.

Όταν μάλιστα ο άτυχος κυνηγός είπε ότι όχι μόνο δεν έχει κόψει το κυνήγι αλλά έχει επιστρέψει στο ίδιο δάσος τουλάχιστον δύο φορές από τότε, τα κοινωνικά μέσα πήραν πραγματικά εκδικητική φωτιά…

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook