Ο Κυριάκος έδωσε το χρίσμα, στηρίζει ανοιχτά Παπαδογιάννη για τον Δήμο Χανίων

ο-κυριάκος-έδωσε-το-χρίσμα-στηρίζει-αν-726143

Νωρίς – νωρίς και «ανοιχτά» έδωσε το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας για τον Δήμο Χανίων ο Κυριάκος Μητσοτάκης που σε δήλωσή του στα «Χανιώτικα Νέα» εξέφρασε την απόλυτη στήριξή του στο πρόσωπο του Άρη Παπαδογιάννη.

«Προσωπικά εκφράζω την απόλυτη και ξεκάθαρη στήριξή μου στον Άρη Παπαδογιάννη και στον συνδυασμό του» δήλωσε, συμπληρώνοντας πως ο κ. Παπαδογιάννης «είναι ο άνθρωπος που δείχνει ότι πέρα από τη διαχείριση των ζητημάτων της καθημερινότητας, σκέφτεται την επόμενη μέρα. Έχει ένα σχέδιο, ένα όραμα για την πόλη των Χανίων».

Αναμένουμε με ενδιαφέρον τις εξελίξεις που θα δρομολογήσει αυτή η τοποθέτηση στις υποψηφιότητες της κεντροδεξιάς για τον Δήμο Χανίων αλλά και στην παράταξη της νυν Δημοτικής Αρχής, σε μια προεκλογική περίοδο που ξεκινάει νωρίτερα από το αναμενόμενο και προβλέπεται μακρά και ενδιαφέρουσα.

zarpanews.gr

One thought on “Ο Κυριάκος έδωσε το χρίσμα, στηρίζει ανοιχτά Παπαδογιάννη για τον Δήμο Χανίων

  1. ΤΟΝ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ, ΘΑ ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ-ΒΑΡΙΔΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΑΨΕΙ, ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΕΚΑΨΑΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ «»ΛΑΓΟΣ»» ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙ «ΕΥΡΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕΙΣ»»
    ΟΠΩΣ ΕΞΕΦΡΑΣΕ Ο ΤΑΣΟΣ ΒΑΜΒΟΥΚΑΣ…
    Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook