Ο Καμμένος ψάχνει ευρωβουλευτές μέσω facebook και τα έξοδα… πληρωμένα! | Δείτε την αγγελία

ο-καμμένος-ψάχνει-ευρωβουλευτές-μέσω-fac-137377

kamenosΜέσω facebook αποφάσισε να ψάξει για ευρωβουλευτές ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος δημοσιοποίησε αγγελία απευθυνόμενος σε όσους ενδιαφέρονται για μία καριέρα στο Ευρωκοινοβούλιο. Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην αγγελία που «ανέβασε» στην προσωπική του σελίδα στο facebook αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι όλα τα έξοδα της προεκλογικής εκστρατείας είναι πληρωμένα από τους Ανεξάρτητους Έλληνες.

Διαβάστε την αγγελία:

«Σε λίγες μέρες κλείνουμε το ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες γεννηθήκαμε εδώ. Υποψήφιοί μας είναι ήδη σημαντικοί Έλληνες από όλους τους χώρους και όλους τους τόπους της Ελλάδας μας.

Ζητώ όμως από αυτή τη σελίδα υποψήφιους ιδιαίτερα άνεργους με ευρωπαϊκές σπουδές που συμφωνούν με την ιδρυτική μας διακήρυξη διατεθειμένους να γυρίσουμε μαζί όλη την Ελλάδα και θα έχουν την δίκαια προβολή να εκπροσωπήσουν το κίνημα στην Ευρωβουλή.

Αναλαμβάνει το κίνημα όλα τους τα έξοδα. Θέλουμε μόνο την ψυχή και την θέλησή σας. Στείλτε τα βιογραφικά σας στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση και ξεκινούμε για το όνειρο….

Είμαστε πολλοί

Είμαστε ανεξάρτητοι

Είμαστε Έλληνες»

KAMMENOS

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook