Ο καιρός στην Κρήτη την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-την-τρίτη-25-φεβρουα-126369

kairos3Συννεφιασμένος και βροχερός κατά τόπους θα είναι ο καιρός την Τρίτη στην Κρήτη με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 -5 μποφόρ.

Χανιά

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τα Χανιά την Τρίτη 25/2, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο την Τρίτη 25/2, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ηράκλειο

Ασθενής βροχή προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης την Τρίτη 25/2, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Λασίθι

Ασθενής βροχή προβλέπεται για το Λασίθι την Τρίτη 25/2, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11έως 13 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 5 – 6 μποφόρ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook