Ο καιρός στην Κρήτη την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-την-τετάρτη-26-φεβρο-111057

kairos2Συννεφιασμένος θα είναι την Τετάρτη ο καιρός στην Κρήτη, με τη θερμοκρασία στο νησί να κυμαίνεται από 8 έως 15 βαθμούς Κελσίου

Χανιά

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για τα Χανιά την Τετάρτη 26/2, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 8 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Συννεφιά προβλέπεται για το Ρέθυμνο την Τετάρτη 26/2, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 11 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ηράκλειο

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης την Τετάρτη 26/2, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Λασίθι

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Λασίθι  την Τετάρτη 26/2, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 15 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 – 4 μποφόρ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook