Ο καιρός στην Κρήτη σημερα Τετάρτη 11 Ιουνίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σημερα-τετάρτη-11-ιο-98469

kairos iliosΑίθριος προβλέπεται ο καιρός για την Τετάρτη 11 Ιουνίου στην Κρήτη με τη θερμοκρασία στο νησί να αγγίζει τους 29 βαθμούς Κελσίου

Χανιά

Για την Τετάρτη 11/6, προβλέπεται ηλιοφάνεια στα Χανιά , με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αίθριο καιρό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Για την Τετάρτη 11/6, προβλέπεται καλός καιρός στο Ρέθυμνο με αραιή συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ηράκλειο

Για την Τετάρτη 11/6, προβλέπεται στο Ηράκλειο καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 28 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Λασίθι

Για την Τετάρτη 11/6, προβλέπεται καλός καιρός στο Λασίθι με αραιή συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 29 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αίθριο καιρό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 29 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook