Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα 24 Οκτωβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-24-οκτωβρίου-310156

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά με πιθανότητα τοπικών βροχών στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη Βόρεια Κρήτη και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά περιμένουμε τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2016. Παράλληλα, ενίσχυση θα παρουσιάσουν οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο, με αποτέλεσμα τη μικρή πτώση της θερμοκρασίας στα ανατολικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 15 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 15 έως 26 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 10 έως 23 βαθμούς), 18 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Νότια Κρήτη έως 25 βαθμούς), 15 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και από 19 έως 24 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις αρχικά μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ, με σταδιακή ενίσχυση σε σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ και τοπικά στο Κεντρικό Αιγαίο θυελλώδεις 8 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και αργότερα στο Κεντρικό Ιόνιο μέτριοι 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα βόρεια του νομού περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και βαθμιαία σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες ενδέχεται να είναι κατά τόπους περιορισμένη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

ΧΑΝΙΑ

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τα Χανιά σήμερα Δευτέρα 24/10, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με τοπική συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

ΡΕΘΥΜΝΟ

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα Δευτέρα 24/10, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με ασθενή βροχόπτωση, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ηράκλειο σήμερα Δευτέρα 24/10, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 22 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 20 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook