Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Χριστούγεννα

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-χριστούγεν-195605

kairosΠολύ καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα, με λίγες νεφώσεις οι οποίες σταδιακά μετά το μεσημέρι και από τα δυτικά θα πυκνώσουν, τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες και παγετό νωρίς το πρωί κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά, περιμένουμε τα Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 13 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από -2 έως 15 στη Βόρεια Ελλάδα, από -1 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 2 έως 16 στην Ήπειρο, από 5 έως 19 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 8 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στα Χανιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ηράκλειο, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 15 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση της άπνοιας.νταση μέχρι 4 μποφόρ.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ρέθυμνο, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς νοτιοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook