Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Τρίτη 8 Φεβρουαρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-τρίτη-8-φεβρο-308018

Κατά περιόδους αυξημένες νεφώσεις στις περισσότερες περιοχές της χώρας με λίγες τοπικές βροχές στη Δυτική Ελλάδα και κυρίως στα βορειοδυτικά περιμένουμε την Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και θα σχηματιστούν ομίχλες, ενώ στα ορεινά, στα ημιορεινά καθώς και σε πεδινές περιοχές της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας θα εκδηλωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από -2 έως 16 στην Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 16 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 2 έως 15 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 2 έως 13 βαθμούς στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, την Κρήτη από 5 έως 14 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.

Χανιά

Για σήμερα προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 9 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους ως 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 9 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ηράκλειο

Για σήμερα περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 10 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με λίγα σύννεφα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.]

Ρέθυμνο

Για σήμερα προβλέπεται καλός καιρός με αραιή συννεφιά, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 7 έως 13 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 4 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Πηγή: meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook