Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Τρίτη 25 Νοεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-τρίτη-25-νοεμ-172896

kairos5

Ηλιοφάνεια με παροδικές νεφώσεις στη Δυτική Ελλάδα και το Ανατολικό Αιγαίο και αυξημένες νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές στις υπόλοιπες περιοχές, περιμένουμε την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 11 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 14 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 4 έως 17 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα Τρίτη 25/11, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 5 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 13 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Τρίτη 25/11, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 14 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα Τρίτη 25/11, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 5 μποφόρ.

meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook