Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-τρίτη-16-σεπτ-126369

kairos3Καλό καιρό στη Δυτική Ελλάδα, το Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα και άστατο καιρό στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα ορεινά τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 27 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 27 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 19 έως 28 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 15 έως 30 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 21 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από τα Χανιά σήμερα Τρίτη 16/9, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 24 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 24 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ρέθυμνο σήμερα Τρίτη 16/9, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 23 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης, σήμερα  Τρίτη 16/9, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 26 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 23 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook