Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-τρίτη-13-οκτω-267896

Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στα ανατολικά και βόρεια ηπειρωτικά και στις Σποράδες, όπου θα εκδηλωθούν λίγες ασθενείς βροχές, περιμένουμε την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015. Τις πρωινές και νυκτερινές ώρες η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία σε πτώση, θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 12 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 15 έως 25 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 15 έως 27 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 16 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα Τρίτη 13/10, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Αίθριος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Τρίτη 13/10, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 20 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ρέθυμνο σήμερα Τρίτη 13/10, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 20 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook