Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-τετάρτη-5-φεβ-53019

kairos vroxhΠαροδικές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές βροχές στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την Πελοπόννησο, τη Θεσσαλία, τη Στερεά και την Κρήτη, περιμένουμε σήμερα Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014. Τοπικές καταιγίδες είναι πιθανό να εκδηλωθούν στο Βόρειο Ιόνιο ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 11 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 13 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 7 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 6 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Συννεφιά προβλέπεται για τα Χανιά σήμερα Τετάρτη 5/2, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 12 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς ανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα εκδηλωθεί ελαφριά επιδείνωση, με βροχοπτώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 11 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Βροχή προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Τετάρτη 5/2, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 11 έως 12 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με βροχοπτώσεις, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ασθενής βροχή προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα Τετάρτη 5/2, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 12 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με βροχή, με την θερμοκρασία στους 10 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από ανατολική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook