Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Τετάρτη 25 Ιανουαρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-τετάρτη-25-ια-474987

Την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017 στην Κεντρική-Ανατολική Μακεδονία και στη Θράκη μέχρι και τις μεσημεριανές ώρες θα εκδηλωθούν τοπικές χιονοπτώσεις ακόμα και σε πεδινές περιοχές. Τα φαινόμενα στη Θράκη θα είναι εντονότερα, αλλά μετά το μεσημέρι στις περισσότερες περιοχές θα σταματήσουν και θα περιοριστούν στη Χαλκιδική. Στα παραθαλάσσια τμήματα της Μακεδονίας θα εκδηλωθεί κυρίως χιονόνερο. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι άστατος με λίγες βροχές στα πεδινά και τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά, καθώς και σε περιοχές της Κεντρικής Ελλάδας με χαμηλότερο υψόμετρο. Στο Ιόνιο και στη Δυτική Ελλάδα οι βροχοπτώσεις θα έχουν μεγαλύτερη διάρκεια και ένταση και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.

Πιο αναλυτικά για την Κρήτη:

Στα Χανιά, αναμένεται να εκδηλωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές κατά τόπους κατά περιόδους.Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΑ πολύ ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 2-4 και πρόσκαιρα τοπικά έως μέτριοι 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 8 έως 13°c, στα νότια από 10 έως 14°c ενώ στα ορεινά από 5 έως 10°c.

Στο Ρέθυμνο, προβλέπονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές κατά τόπους κατά περιόδους.Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΑ πολύ ασθενείς έως ασθενείς 2-3 και πρόσκαιρα τοπικά έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 9 έως 13°c, στα νότια από 10 έως 14°c ενώ στα ορεινά από 5 έως 10°c.

Στο Ηράκλειο, θα εκδηλωθούν παροδικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές κατά τόπους κατά περιόδους.Oι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν ΒΒΔ πολύ ασθενείς έως ασθενείς 2-3 και πρόσκαιρα έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ, ενώ στα νότια oι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ με την ίδια ένταση.  Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 9 έως 14°c, στα νότια από 8 έως 15°c ενώ στα ορεινά από 5 έως 11°c.

Στο Λασίθι, παροδικά αυξημένες νεφώσεις με βροχές κατά τόπους κατά περιόδους. Oι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ πολύ ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 2-4 και πρόσκαιρα τοπικά έως μέτριοι 5 μποφόρ.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 9 έως 14°c, στα νότια από 10 έως 15°c ενώ στα ορεινά από 5 έως 10°c.

Πηγή: meteocrete.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook