Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-τετάρτη-16-σε-231273

Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα με λίγες μόνο νεφώσεις και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 29 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 17 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 18 έως 32 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 18 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 21 έως 28 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στο Ανατολικό Αιγαίο να φτάνει τους 32 βαθμούς.

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στα Χανιά σήμερα Τετάρτη 16/9, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Τετάρτη 16/9, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 26 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 23 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Αρκετά συννεφιασμένος θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα Τετάρτη 16/9, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με συννεφιασμένο ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 22 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook