Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Τετάρτη 13 Ιανουαρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-τετάρτη-13-ια-234873

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και τοπικές καταιγίδες στα δυτικά και τοπικές βροχές στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα περιμένουμε την Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2015. Παράλληλα, οι άνεμοι θα στραφούν σε δυτικούς παρουσιάζοντας ενίσχυση, ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 10 έως 18 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 12 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 6 έως 12 βαθμούς), 14 έως 17 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 20 βαθμούς στην Κρήτη, 14 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται για τα Χανιά σήμερα Τετάρτη 13/1, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ισχυρούς δυτικούς ανέμους έντασης 6 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία στους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 6 μποφόρ.

Συννεφιά προβλέπεται για το Ρέθυμνο σήμερα Τετάρτη 13/1, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Συννεφιά προβλέπεται για το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Τετάρτη 13/1, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook