Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-σάββατο-8-σεπ-729663

Το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου αναμένονται νεφώσεις που κατά τόπους και περιόδους θα είναι αυξημένες. Ασθενείς βροχοπτώσεις αναμένονται αρχικά στο Ιόνιο, που από το πρωί θα επεκταθούν σταδιακά στην ηπειρωτική χώρα και θα ενισχυθούν. Σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν τις θερμές ώρες της ημέρας στην Ήπειρο, τη Στερεά Ελλάδα, την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και την Εύβοια.

Ο καιρός θα βελτιωθεί προς το τέλος του εικοσιτετραώρου. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρά θα είναι σχετικά αυξημένες, στην κεντρική και νότια ηπειρωτική χώρα, την Ήπειρο, το Ιόνιο και το Νότιο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 19 έως 32 βαθμούς, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα είναι 2 έως 5 βαθμούς χαμηλότερη, στα κεντρικά από 20 έως 34, στα νότια από 21 έως 34, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 29, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 18 έως 30, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 21 έως 32, και στην Κρήτη από 19 έως 31.

Χανιά

Τις πρωινές ώρες προβλέπεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις, το μεσημέρι λίγες νεφώσεις ενώ τις βραδινές ώρες καλός καιρός με λίγες νεφώσεις. Oι άνεμοι θα πνέουν ΝΔ έως Δ, εντάσεως από 3 έως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Ρέθυμνο

Νωρίς το πρωί προβλέπεται καλός καιρός, το μεσημέρι λίγες νεφώσεις ενώ τις βραδινές ώρες καλός καιρός. Oι άνεμοι θα πνέουν ΔΒΔ έως ΒΔ, εντάσεως από 1 έως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Ηράκλειο

Νωρίς το πρωί προβλέπεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις, το μεσημέρι λίγες νεφώσεις ενώ τις βραδινές ώρες καλός καιρός με λίγες νεφώσεις. Oι άνεμοι θα πνέουν ΔΝΔ έως ΒΔ, εντάσεως από 1 έως 4 μποφόρ. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 31 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Λασίθι

Νωρίς το πρωί προβλέπεται καλός καιρός με λίγες νεφώσεις, το μεσημέρι πρόσκαιρα αυξημένες νεφώσεις και πιθανότητα βροχής ενώ τις βραδινές ώρες καλός καιρός με λίγες νεφώσεις. Άνεμος μεταβλητός 1 έως 3 μποφόρ απο Β έως ΒΔ διευθύνσεις. H Θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα ορεινά από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

 

Πηγή: meteocrete.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook