Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Σάββατο 5 Δεκεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-σάββατο-5-δεκ-231767

Καλές καιρικές συνθήκες σε ολόκληρη τη χώρα με παροδικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Αιγαίο και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015. Νωρίς το πρωί στα ορεινά, στα ημιορεινά και στη Δυτική Μακεδονία θα εκδηλωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 12 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 2 έως 15 στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα, από 5 έως 18 βαθμούς στη Δυτική και Νότια Ελλάδα, από 5 έως 16 στα ανατολικά ηπειρωτικά, από 7 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου, από 9 έως 16 στις Κυκλάδες και στην Κρήτη και από 9 έως 18 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στα Χανιά σήμερα Σάββατο 5/12, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετές νεφώσεις, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Σάββατο 5/12, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 12 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στο Ρέθυμνο σήμερα Σάββατο 5/12, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία στους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook