Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Σάββατο

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-σάββατο-61705

kairos sinefia iliosΗλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις στα δυτικά και ορεινά τμήματα περιμένουμε σήμερα  Σάββατο 8 Ιουνίου 2013.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα παραθαλάσσια από 19 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα νότια τοπικά η μέγιστη θα φτάσει τους 30 βαθμούς. Στα ορεινά η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στα πελάγη θα πνέουν από βόρειες-βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στο Ανατολικό Κρητικό, στο Δυτικό Λιβυκό και τοπικά στο Κεντρικό Λιβυκό ισχυροί 6 μποφόρ.

Για τα Χανιά προβλέπεται ηλιοφάνεια με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους ως 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 21 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από δυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Στο Ηράκλειο ο καιρός θα είναι αίθριος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 25 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 22 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Στο Ρέθυμνο θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με καθαρό ουρανό, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook