Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Σάββατο 17 Οκτωβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-σάββατο-17-οκ-288005

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Ιόνιο και κατά τόπους σε παράκτια τμήματα της Δυτικής Ελλάδας, και στην υπόλοιπη χώρα παροδικές νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες τοπικού χαρακτήρα μετά το μεσημέρι σε περιοχές της Στερεάς και κυρίως της Πελοποννήσου, περιμένουμε το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015. Τις πρωινές και νυκτερινές ώρες θα σχηματιστούν ομίχλες και η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 21 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 11 έως 22 στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 23 βαθμούς στην Ήπειρο, από 15 έως 26 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 16 έως 24 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Με αρκετές νεφώσεις θα είναι ο καιρός στα Χανιά αύριο Σάββατο 17/10, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 22 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους έντασης 2 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Συννεφιασμένος θα είναι ο ουρανός πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης αύριο Σάββατο 17/10, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με συννεφιά, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 19 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Συννεφιά προβλέπεται για το Ρέθυμνο αύριο Σάββατο 17/10, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 19 έως 21 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αρκετές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 19 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook