Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Σάββατο 15 Οκτωβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-σάββατο-15-οκ-348135

Λίγες νεφώσεις οι οποίες στη Δυτική, Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα θα είναι πυκνότερες, με πιθανότητα λίγων βροχών μικρής διάρκειας και πολύ τοπικού χαρακτήρα στα βόρεια, περιμένουμε το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2016. Τοπικές ομίχλες θα σχηματιστούν σε πολλές περιοχές τις νυκτερινές καθώς και τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 2 έως 20 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 12 έως 26, στην Κεντρική Ελλάδα από 8 έως 23 βαθμούς, στα ανατολικά ηπειρωτικά από 10 έως 25, στη Νότια Ελλάδα από 12 έως 28 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 12 έως 20 βαθμούς και στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές από 15 έως 24 βαθμούς με εξαίρεση τη Ρόδο όπου οι μέγιστες θα φτάσουν στους 27 βαθμούς Κελσίου.

Χανιά

Για σήμερα Σάββατο, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 23 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 2 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 16 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από νοτιοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ηράκλειο

Για σήμερα Σάββατο, ο καιρός θα είναι αίθριος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 23 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 21 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Για σήμερα Σάββατο, περιμένουμε ηλιοφάνεια, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 20 έως 24 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 17 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook