Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Σάββατο 13 Φεβρουαρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-σάββατο-13-φε-0

Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα και στο Ανατολικό Αιγαίο, με τοπικά ισχυρά φαινόμενα κυρίως στη Δυτική Στερεά, στην Ήπειρο και στο Βόρειο Ιόνιο, καθώς και αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα, περιμένουμε το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016.

Τις απογευματινές και βραδινές ώρες ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα και σε περιοχές της ανατολικής ηπειρωτικής χώρας. Η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 14 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 5 έως 17 στη Βόρεια Ελλάδα, από 9 έως 16 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 5 έως 20 στην Κεντρική Ελλάδα, από 9 έως 20 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 12 έως 18 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου, ενώ στη Βόρεια Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 20 με 22 βαθμούς Κελσίου.

Χανιά

Για σήμερα Σάββατο προβλέπονται αραιές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου και μέτριους δυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με αραιή συννεφιά, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 14 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων, από νοτιοδυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 1 μποφόρ.

Ηράκλειο

Για σήμερα Σάββατο θα υπάρχουν λίγα σύννεφα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 25 βαθμούς Κελσίου και άπνοια. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με αραιές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 16 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Ρέθυμνο
Για σήμερα Σάββατο, περιμένουμε αρκετές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου και μέτριους νότιους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε βελτίωση των καιρικών συνθηκών, με αραιή συννεφιά, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από νότια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook