Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-σάββατο-13-σε-111057

kairos2Βροχές και σποραδικές καταιγίδες στο Κεντρικό και Βόρειο Ιόνιο και από το μεσημέρι σε αρκετές περιοχές της ηπειρωτικής χώρας και κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014. Τις πρωινές ώρες η ορατότητα θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 29 στη Δυτική Ελλάδα από 15 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 33 βαθμούς στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 19 έως 30 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στα Χανιά σήμερα Σάββατο 13/9, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 23 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βορειοδυτικούς ανέμους έντασης 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με καθαρό ουρανό, με την θερμοκρασία στους 24 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από δυτική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ρέθυμνο σήμερα Σάββατο 13/9, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 21 έως 27 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με περιορισμένη ορατότητα, με την θερμοκρασία στους 23 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ηράκλειο Κρήτης σήμερα Σάββατο 13/9, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 22 έως 28 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 23 βαθμούς Κελσίου και εξασθένιση των ανέμων σε άπνοια.

meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook