Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Σάββατο 13 Αυγούστου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-σάββατο-13-αυ-341643

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο, με τοπικές βροχές ή πρόσκαιρες καταιγίδες τις πρωινές κυρίως ώρες στην Κεντρική Μακεδονία, Θεσσαλία, Σποράδες, Εύβοια, Κεντρική Στερεά, τα βόρεια τμήματα της Ανατολικής Στερεάς, τη Βορειοανατολική Πελοπόννησο και τη Βόρεια Κρήτη και επικράτηση θυελλωδών ανέμων στο Αιγαίο περιμένουμε το Σάββατο 13 Αυγούστου 2016.

Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, βαθμιαία αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά με βροχές και τοπικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και ορεινά τμήματα της Πελοποννήσου.

Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 13 έως 28 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), 22 έως 28 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 20 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο από 16 έως 30 βαθμούς), 24 έως 27 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Ν. Κρήτη η μέγιστη θα είναι 3-4 βαθμούς υψηλότερη), 24 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και έως τους 32 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

Χανιά

Για σήμερα Σάββατο, περιμένουμε αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 27 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα επικρατήσουν οι ίδιες συνθήκες, με λίγα σύννεφα, με το θερμόμετρο να φτάνει τους 23 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 2 μποφόρ.

Ηράκλειο

Για σήμερα Σάββατο, ο καιρός θα είναι αρκετά συννεφιασμένος, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 26 έως 27 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοδυτικούς ανέμους ως 4 μποφόρ. Μετά το μεσημέρι της ίδιας ημέρας ο καιρός θα είναι βελτιωμένος, με αραιές νεφώσεις, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 25 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βορειοδυτική διεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Ρέθυμνο

Για σήμερα Σάββατο, ο καιρός θα είναι βροχερός, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 26 βαθμούς Κελσίου και ασθενείς βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 3 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 25 βαθμούς Κελσίου και διατήρηση των ανέμων από βόρεια διεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr 

One thought on “Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Σάββατο 13 Αυγούστου

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook