Ο καιρός στην Κρήτη σήμερα Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου

ο-καιρός-στην-κρήτη-σήμερα-παρασκευή-4-δ-256018

Λίγες νεφώσεις, κατά τόπους αυξημένες, με πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών τοπικού χαρακτήρα στη Βόρεια και Ανατολική χώρα, και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015. Νωρίς το πρωί στα ορεινά, στα ημιορεινά και στη Δυτική Μακεδονία θα εκδηλωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 12 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 2 έως 15 στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα, από 2 έως 18 βαθμούς στην Ήπειρο, από 6 έως 18 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 8 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 10 έως 17 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στα Χανιά σήμερα Παρασκευή 4/12, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 15 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βορειοανατολικούς ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 4 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες περιμένουμε αλλαγή στο σκηνικό του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 14 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βορειοανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 3 μποφόρ.

Λίγα σύννεφα θα υπάρχουν πάνω από το Ηράκλειο Κρήτης σήμερα  Παρασκευή 4/12, με την θερμοκρασία να κυμαίνεται από 14 έως 16 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παραμείνει αμετάβλητος, με τοπική συννεφιά, με την θερμοκρασία να αγγίζει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

Αίθριο καιρό με σποραδικές νεφώσεις περιμένουμε στο Ρέθυμνο σήμερα Παρασκευή 4/12, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται από 13 έως 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους βόρειους ανέμους με ένταση που θα φτάσει τα 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες προβλέπεται μεταβολή του καιρού, με αρκετά συννεφιασμένο ουρανό, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 13 βαθμούς Κελσίου και μικρή εξασθένιση των ανέμων, από βόρεια κατεύθυνση και ένταση μέχρι 4 μποφόρ.

meteo.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook